Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

501603 - rychlorozpustný chlorový granulát

Ostatní zboží v kategorii

Chlorový granulát - rychlorozpustný 3kg. Prostředek určený k rychlé desinfekci vody, označován také jako chloršok. Vkládá se do skimmeru nebo plováku.

Celý popis
Litujeme, ale prodej tohoto produktu již skončil.
Výrobce: Hecht
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P1376

Alternativy

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.

Popis a parametry

Chlorový granulát - rychlorozpustný 3kg. Prostředek určený k rychlé desinfekci vody, označován také jako chloršok. Vkládá se do skimmeru nebo plováku.

obsahuje více než 56% aktivního chloru
pH neutrální
stabilizovaný pro všechny stupně tvrdosti vody
k vyššímu a rychlému chlorování

Charakter přípravku: pevná látka, granulát. Účel použití: přípravek na údržbu vody v bazénech. Při nadýchání: dopravit postiženého na čerstvý vzduch, při těžkostech vyhledat lékaře. Při styku s kůží: Obecně není tento produkt pro pokožku dráždivý. Vliv na životní prostředí: Zabraňte průniku do podzemních, povrchových vod a kanalizace. Ohrožení pitné vody je možné již při malém průniku do podzemních vod. V povrchových vodách je nebezpečný pro ryby a plankton. Velmi jedovatý pro vodní organizmy. Dodržujte bezpečnostní pokyny a zásady ochrany zdraví při práci. Obal odevzdejte ve sběrně nebezpečného obalu. Zákaz opětovného použití obalu. Směs může být použita pouze pro účely stanovené v návodu k použití. Zdraví škodlivý při požití. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uvolňuje toxický plyn při styku s kyselinami. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Skladujte uzamčené. Odstraňte obsah/obal v souladu s místními/regionálními/národními/mezinárodními předpisy. Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Klasifikace

v souladu s nařízením (ES) č. 1272/2008

GHS09 životní prostředí
Aquatic Acute 1 H400 Vysoce toxický pro vodní organismy. Aquatic Chronic 1 H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.


GHS07
Acute Tox. 4 H302 Zdraví škodlivý při požití. Eye Irrit. 2 H319 Způsobuje vážné podráždění očí. STOT SE 3 H335 Může způsobit podráždění dýchacích cest.

Parametry

Kategorie Dezinfekce
Výrobce Hecht
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání