Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

Dětská akumulátorová čtyřkolka HECHT 54800

Ostatní zboží v kategorii

Příkon 800 W, aku 36V/12Ah, rychlost 20 km/h, kovový rám, kola s pneu, nosnost 65 kg, hmotnost 42 kg.

Doporučujeme nechat si odborně sestavit a zprovoznit - dodací doba se mírně prodlouží.

Celý popis
Litujeme, ale prodej tohoto produktu již skončil.
Výrobce: Hecht
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P1485

Alternativy

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.

Popis a parametry

Dětská akumulátorová čtyřkolka HECHT 54800

HECHT 54800 je malá akumulátorová čtyřkolka určená pro volnočasové aktivity. Ačkoli je poháněna elektromotorem napájeným z akumulátoru, jedná se o relativně svižný stroj, který snadno vyvine rychlost okolo 25 km/h.

Elektrický pohon je naprosto tichý, bez emisí, proto nebude problém, provozovat ji i na mnohých místech, kde je použití strojů se spalovacím motorem zakázáno. Na lesních stezkách neplaší zvěř, neznečišťuje. Vyhnete se stížnostem sousedů na hluk a zápach spalin z benzínového motoru.

Jako hlavní spínač je použita skříňka s klíčkem. Tím je zajištěno, že čtyřkolka například nebude používána dětmi bez vědomí rodičů. Aby bylo použití ještě bezpečnější, druhým klíčkem je možné nastavit omezovač rychlosti až na min. rychlost 8 km/h. Bez tohoto druhého klíčku není možné omezovač vypnout, čímž je zajištěno, že si nezkušený řidič bude moci svévolně rychlost zvýšit.

V místech, kde u běžných čtyřkolek bývá víčko palivové nádrže je pak přepínač, kterým se volí pojezd vpřed, vzad a vypnuto. Ovládání jízdy pojezdu a rychlosti je prováděno klasicky otáčením „plynovým“ madlem na pravém řídítku. Vedle madla je pak i indikátor stavu nabití akumulátoru.

Dalším z bezpečnostních prvků je nožní pedál, který je nutné držet nohou stisknutý, aby se s ní dalo pojíždět. Pokud se na stroji neopatrný řidič během jízdy například převrátí, jakmile uvolní nožní pedál, motor zastaví, i kdyby neustále držel madlo plynu. Stejně tak je tímto zajištěno, že se stroj nerozjede, jestliže by se plynem otočilo náhodně při nasedání apod.

Stroj je vybaven kotoučovými brzdami, přední i zadní brzda se ovládají samostatně páčkami na řídítkách. Páčka přední brzdy je vybavena zámkem, čtyřkolku proto můžete pevně zabrzdit při parkování.

Čtyřkolka je opatřena zadním odrazovým světlem, není však určena pro jízdu po veřejných komunikacích. Kola s hrubým dezénem zajistí dobrou prostupnost terénem. Hnaná jsou obě zadní kola, nejsou však opatřena diferenciálem.

Při jízdě po hrubém a pevném povrchu, jako je například beton a asfalt, je proto nutné počítat s tím, že zatáčení nemusí reagovat přesně. Vliv na zatáčení je však minimální. Obě hnaná zadní kola naopak oceníte především v nezpevněném terénu. Zadní náprava je odpružena jako celek, přední kola jsou odpružena na samostatných ramenech. Tuhost odpružení je nastavitelná.

Doba nabíjení s nabíječkou, která je součástí balení, je 6 – 8 hodin. Dojezd na jedno nabití je podle zatížení a terénu až 18 km. Dojezd je samozřejmě ovlivněn i stylem jízdy. 

Tato čtyřkolka není dopravní prostředek, nesmí být provozována na veřejných pozemních komunikacích.

Výhody:

  • Kvalitní a designově velmi dobře zpracovaná
  • Silný a výkonný elektromotor
  • 3 baterie 12V jsou zárukou dlouhého dojezdu cca 13 až 18km (dle zatížení a terénu)
  • Čtyřkolka je automatická, řadí se pouze vpřed nebo vzad
  • Velká kola 6 palců, moderní LED indikátor stavu baterií, dětská nožní pojistka
  • Čtyřkolka je opatřena zamykatelným omezovačem rychlosti, pouhým přepnutím snížíte max. rychlost až na cca 8km/h, což je výhoda především u menších závodníků
  • Díky tichému a ekologickému elektromotoru, můžete na čtyřkolce jezdit téměř kdekoli např. jet s dětmi na procházku do parku, kam s benzínovou čtyřkolkou nemůžete
  • SPZ značka a oblíbená vlajka Hecht odliší Vaši ATV od ostatních


Parametry

Kategorie Čtyřkolky pro děti
Výrobce Hecht
Pohon Akumulátorový
Průměr kol přední/ zadní (palce) 6"/6"
Akumulátor - napětí (V) 36
Akumulátor - typ Lead-acid
Brzdy přední/zadní kotoučové/kotoučové
Dojezd na jedno nabití (km) 13 - 18
Doba nabíjení (hod.) 8 - 15
Hmotnost 42 kg
Napětí 36 V
Příkon 800 W
Nosnost 65 kg
Kapacita akumulátoru 12 Ah
Maximální rychlost 25 km/h
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání