Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

Akumulátorové autíčko - vozítko HECHT 56185

Ostatní zboží v kategorii

Elektromotor 25 W, akumulátor 2x6V/10 Ah, nosnost 30 kg, hmotnost 17,5 kg, 2 rychlosti, funkční světla, 2 motory, dálkové ovládání. Vhodné pro děti ve věku od 3 do 8 let.

Celý popis
Litujeme, ale prodej tohoto produktu již skončil.
Výrobce: Hecht
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P944

Alternativy

Přejeďte prstem doprava
Skladem 2 ks
Jednosedadlové dětské elektrické vozítko, dva stupně rychlosti, rychlost 3 – 7 km/h, bezpečnostní…
5 299 Kč

Popis a parametry

Akumulátorové autíčko - vozítko HECHT 56185

Dětské jednomístné autíčko offroad v červeném provedení HECHT 56185 jistě nadchne každé dítě. Jako zdroj energie jsou použity dva 6 V akumulátory o kapacitě 10 Ah zapojené do série, provozní napětí autíčka je tedy 12 V.

Poháněno je dvěma elektromotory, které nezávisle ženou obě zadní kola. Tím je dosaženo dobré průchodnosti terénem, autíčko lze tedy používat například na upravených travnatých plochách.

Je však dobré mít na zřeteli, že terén, na kterém je autíčko provozováno, podstatně ovlivňuje spotřebu energie. V závislosti na stavu baterií, hmotnosti dítěte a terénu dosahuje autíčko průměrné rychlosti 4 - 7 km/h.

Pro ovládání autíčka slouží plynový pedál, dalšími tlačítky pak dítě může volit dvě rychlosti pro jízdu vpřed nebo jednu rychlost vzad. Během jízdy autíčku svítí přední světlomety.

Autíčko je dodáváno s RC dálkovým ovladačem, kterým je na dálku možné plně ovládat směr a pohyb autíčka. Menším dětem, které ještě plně autíčko neovládají, tak můžete pomoci s řízením.

S dodávanou nabíječkou nabijete baterie na plnou kapacitu za 8 - 12 hodin. Doba provozu je v jsou ovlivněny váhou dítěte a terénem.

Parametry

Kategorie Autíčka
Výrobce Hecht
Pohon Akumulátorový
Hmotnost 17.5 kg
Napětí 12 V
Příkon 25 W
Kapacita akumulátoru 10 Ah
Maximální rychlost 7 km/h
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání