Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

Akumulátorový minicross HECHT 54502

Ostatní zboží v kategorii

Motor 500 W, baterie 36 V, 8 Ah, nosnost 75 kg, rychlost 7 - 25 km/h, dojezd 20 km, kola 2,5-10", hmotnost 25 kg, tři rychlosti, doba dobíjení 8 hodin.

Celý popis
Litujeme, ale prodej tohoto produktu již skončil.
Výrobce: Hecht
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P1364

Alternativy

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.

Popis a parametry

Akumulátorový minicross HECHT 54502

Elektrická motorka napájená akumulátorem. Dokonale tichý provoz bez emisí umožní motorku používat i v místech, kde není možné provozovat hlučné a čmoudící spalovací motory.

Není proto problém dokonale se vyřádit i v neděli na zahradě, aniž by měl důvod soused jakkoli protestovat. Zároveň je však nutné mít na paměti, že motorka je natolik tichá, že její provoz v místech, kde se pohybují další osoby, může být nebezpečný, blížící se stroj totiž není slyšet.

Základ motorky tvoří kvalitní ocelový rám doplněný o stylové plastové kryty, které dotvářejí vzhled skutečného motocyklu. Přední kolo je uloženo v odpružené vidlici, závěšení zadního kola je řešeno centrálním odpružením, podobně jako skutečné motokrosové stroje.

Ráfky z hliníkové slitiny jsou obuty do cross – enduro pneumatik, které zajišťují optimální přilnavost jak na pevném povrchu, tak v trávníku nebo na nezpevněné cestě. Přední i zadní kolo je vybaveno kotoučovými brzdami.

Rychlost motorky lze omezit a uzamknout klíčkem na 7/15/25 km/h. Brzdy jsou ovládány páčkami na řídítkách. Na pravém řidítku je akcelerátor (plyn), jehož pootáčením je určována plynule rychlost jízdy. Vedle plynu je LED panel, který indikuje stav nabití akumulátoru.

Široká ratingová řídítka (tzv. hrazdy) zajistí pohodlné ovládání. Pro zvýšení bezpečnosti jsou doplněna ve střední části o měkčený pěnový kryt.

Motor si v mnohém nezadá se spalovacími motory. Motorka je velice svižná, její výkon a dojezd je však samozřejmě ovlivněn terénem a hmotností řidiče. Maximální dojezd je až 20 km na jedno nabití. Dodávána je včetně nabíječky, se kterou lze baterii dobít z běžné zásuvky za cca 8 hodin.

Tato motorka není dopravní prostředek, nesmí být používána na veřejných komunikacích!

Obsah balení:

  • Elektrická motorka
  • Nabíječka
  • Základní sada nářadí
  • Polepy (samolepky)

Parametry

Kategorie Motorky
Výrobce Hecht
Výška 80 cm
Šířka 56 cm
Délka 1.25 m
Hmotnost 25 kg
Napětí 36 V
Příkon 500 W
Nosnost 75 kg
Kapacita akumulátoru 8 Ah
Maximální rychlost 25 km/h
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání