Jarabákův Ježíšek v sukních. Vybíráme dárky pro kutily: 2. díl

Jarabákův Ježíšek v sukních. Vybíráme dárky pro kutily: 2. díl

Marie Barvínková Ve středu 08. 12. 2021 Dílna a stavba

Jarabák myslí na všechny, takže ve svém oblíbeném hobby e-shopu najdete i dárky pro celou rodinu. Na zahradě jsou navíc dámy nejspíš častěji než chlapi a když jim muži lezou za sporák, čím dál víc se jich pro změnu zavírá v dílně.

Ostatně – kdo si troufne říct, že jeho manželka, maminka, dcera nebo babička nemá šikovné ruce? To by závánělo rodinnou vzpourou a taky byste mohli zůstat bez večeře. Navíc dobře víme, že nějaké to kutilské hobby mívají muži i ženy úplně bez ohledu na pohlaví, takže by bylo nefér ženy z našich tipů na dárky pod stromeček vynechat. A pokud vás tady nic nechytne, neváhejte kouknout na předchozí část tipů. Ty byly jakože primárně pro muže, ale kdo ví, kdo u vás doma nosí kalhoty. :-) 

I ženy mají právo na kvalitní techniku a nářadí!

Pryč jsou časy, kdy byly dílna a zahrada vyloženě mužskými záležitostmi. Dneska už se nikdo nepodiví, když se muž v sobotu zavře do kuchyně a nachystá víkendový oběd pro celou rodinu. Ani když jeho drahá polovička právě frézuje něco v dílně. A v neděli zase naopak. Zkrátka – nebojte se ženy svého života obdarovat nářadím, náčiním nebo zahradní technikou, ať za to můžou taky pořádně vzít.

Jarabak.cz, Dárky pro kutilky

Nikdo neříká, že musíte ženě věnovat zrovna stojanovou vrtačku. Z té by ostatně měla radost jen opravdu malá část populace obecně. Ale nemějte obavu, že by si s ní neporadila. Její ovládání bude nejspíš lehčí, než nastavit pračku, co máte doma.

„Správný výrobce myslí i na to, aby nářadí lépe sedlo do menší ruky.“   

Jen růžová to může být… 

Nářadí od Extol Lady není „holčičí“ jen proto, že je růžové. I když ten odstín má něco do sebe! Hlavně je ale ergonomicky navržené tak, aby sedlo i do menších rukou. Navíc je lehčí – ale to vůbec neznamená, že by bylo méně funkční nebo dokonce jenom na efekt. Se sadou 23 kusů nebo 39 kusů nářadí bude vaše milovaná kutilka vrtat, zatloukat, šroubovat, měřit i šmikat jako profík. 

Aku vrtací šroubovák růžový EXTOL LADY

Pro superkutilky potom jako bonus můžete přihodit lehký, ale výkonný aku vrtací šroubovák Lady Extol.

…ale máme i jiné barvy

Taky je samozřejmě možné, že chcete obdarovat kutilku, která růžovou nemůže ani vystát. V pořádku, možná ji potěší sada ručního nářadí od značky HECHT. Jak se kolegům z HECHTu podařilo dostat 76 dílů do takhle kompaktního kufříku? Nevíme, ale ceníme. Vaše zručná manželka, dcera nebo tetička to ocení taky. A ještě jeden šikovný tip: sada Scheppach se celá točí kolem dvourychlostního aku vrtacího šroubováku, který zvládne i příklep, a navíc k němu dostanete 206 kousků příslušenství. A to všechno od skvělé a osvědčené značky.

„To je prostě sen každého nadšence, co je každou volnou chvíli v dílně.“

Myslíme i na zahradnice

Možná mají ty vaše ženy svůj ráj spíš na zahrádce než v dílně. Žádné roční období pro ně není nepřítel a pletí, kypření, sázení, zastřihávání i sklízení platí za ultimátní meditaci. Abyste jim víkendy v jejich osobní rajské zahradě ještě zpříjemnili, doporučujeme zabrousit do kategorie zahradního nářad. Tak třeba dárková sada od naší srdcovky Fiskars obsahuje svatou trojici: zahradní nůžky, kultivátor, čelovka. Všechno zase ergonomicky tvarované, aby šla práce od ruky.

Dárková sada Fiskars obsahující zahradní nůžky, kultivátor a čelovku

Proslulá ergonomie nářadí značky Fiskars znamená nejen, že se s ním dobře pracuje, ale také že od něj nebolí ruce. Tolik.

Zahrada & chill

Pro kutily každého pohlaví i věku platí, že k manuální práci patří také zasloužený odpočinek. A žádnou z vašich osudových žen určitě neurazí, když jí k Vánocům darujete luxusní relaxaci – třeba na lehátku Marina DeLuxe, které se nejen houpe, ale navíc má i slunečník! Přihoďte slib, že jí budete po náročném týdnu nosit koktejly nebo ji aspoň ovívat palmovým listem, a bude z vás nejoblíbenější Ježíšek všech dob.

Houpací lehátko MARINA De Luxe VeGA

Ženy milují sluníčko. A když celou zimu stráví v dílně, o to raději si dají v létě oraz. Třeba na skvělém a luxusním lehátku se slunečníkem. Pod stromečkem udělá radost a připomene léto zároveň. Win win!  

Nebo jí dejte svobodu volby

Poukázky nemají mezi dárky nejlepší pověst. Ale to ani ponožky. A řekněte, jestli vám pod stromečkem vždycky neudělají radost! No a stejně tak nevíme o nikom, kdo by ohrnul nos nad možností nakoupit si přesně podle svého gusta. Vyberte si částku, nafasujte poukázku a nechte obdarovanou, ať všechno okoukne na e-shopu nebo rovnou naživo na jedné z našich prodejen. Těšíme se, až ji tam uvidíme.

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání