Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

Dílenský vozík Keter 610504

Ostatní zboží v kategorii

Rozměry 565 x 750 x 299 mm, 6 zásuvek, hmotnost 13,2 kg, odolný plast, podstavec s kolečky součástí balení, stohovatelný design.

Celý popis
Litujeme, ale prodej tohoto produktu již skončil.
Výrobce: KETER
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P98969

Alternativy

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.

Popis a parametry

Dílenský vozík Keter 610504

Dílenský vozík Keter s 6 zásuvkami nabízí úložný prostor pro velké množství nářadí, jako jsou šroubováky, kleště, vrtačky nebo aku nářadí a další nástroje a příslušenství. Je vyrobený z pevného a odolného plastu.

Úložný box na nářadí obsahuje dvě hluboké zásuvky s odnímatelnými přihrádkami, do kterých můžete uložit velké a těžké nástroje. Další 4 zásuvky slouží pro uložení drobnějších nástrojů a příslušenství. Jedna ze čtyř menších zásuvek je vybavena 16 vyjímatelnými organizéry na drobné příslušenství, jako jsou hřebíky, šroubky, hmoždinky a jiné drobnosti. Organizéry umožňují snadné roztřídění příslušenství podle druhů a velikostí. Všechny dělící příčky v zásuvkách lze snadno vyjmout a vytvořit tak volný prostor pro větší nástroje. Každý samotný blok se zásuvkami lze zajistit proti otevření vestavěným posuvným zámkem. Nechybí ani očko pro zajištění visacím zámkem.

Dílenský vozík je složen ze tří samostatných bloků, které lze snadno rozdělit a používat jednotlivě. Stohovatelné provedení umožňuje přidávat a ubírat další bloky se zásuvkami dle potřeby. Podstavec s kolečky je možné také snadno odejmout. Přední kolečka jsou opatřena praktickou brzdou.

Manipulace s dílenským vozíkem a jeho jednotlivými částmi je díky nízké hmotnosti plastového materiálu velmi jednoduchá. Plast navíc nepodléhá korozi, nepotřebuje žádnou dodatečnou povrchovou úpravu a bude vám spolehlivě sloužit po dlouhou dobu. 

Výhody:

  • Dílenský vozík s 6 zásuvkami
  • Odolný, omyvatelný platový materiál
  • Stohovatelný design se snadnou montáží a demontáží dalších bloků
  • Vyjímatelné přihrádky, příčky a organizéry
  • Mechanický zámek zásuvek a očko pro visací zámek
  • Odnímatelný podvozek s otočnými kolečky s brzdou

Podstavec s kolečky je součástí balení.

Parametry

Kategorie Dílenské vozíky
Výrobce KETER
Materiál Plast
Hmotnost 13.2 kg
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání