Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

Dřevěné pískoviště s ochrannou sítí Woody 10310

Dřevěné pískoviště s ochrannou sítí Woody 10310
Dřevěné pískoviště s ochrannou sítí Woody 10310
Vaše cena 1 659 Kč

Pískoviště je vyrobeno ze smrkového dřeva, rozměry 130 x 130 x 26 cm, součástí je krycí síť, šrouby a hřebíky. Vhodné pro děti od 3 let.

Celý popis
Dostupnost: Skladem 1 ks (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
e-shop (hlavní sklad)
1 ks
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
Předpokládaný termín doručení ve středu 03.04.
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Woody
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P99774

Popis a parametry

Dřevěné pískoviště s ochrannou sítí Woody 10310

Máte malé děti nebo vnoučata a ještě nemáte na zahradě pískoviště? Stále hledáte to pravé, které bude praktické, stylové a nenaruší přírodní ráz vaší zahrady? Již nehledejte, dřevěné pískoviště Woody je pro vás to pravé!

Pískoviště má tvar pravidelného osmiúhelníku a je vyrobeno ze smrkového dřeva, které je povrchově upraveno mořením v pestrobarevném provedení. Po obvodu pískoviště jsou připravené čtyři malé lavičky, na které si mohou děti sednout během tvoření báboviček. Dětské pískoviště nemá dno.

Součástí balení je krycí síť, která chrání pískoviště před zvířaty a nečistotami v době, kdy si v něm děti nehrají. Síť je vybavena úchyty, kterými ji snadno připevníte ke korpusu pískoviště.

Výhodou pískoviště Woody je také snadná montáž, kterou bez problémů zvládne každý domácí kutil. Potřebné hřebíky a šrouby jsou obsahem balení, takže můžete pískoviště ihned po vybalení z krabice složit a nemusíte dokupovat žádné součástky. Zábavné hře zkrátka nestojí nic v cestě!

WOODY produkt klade velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické.

Historie značky WOODY sahá a čerpá z dlouhé tradice a historie tradiční české výroby a českého umu, předávaného z generace na generaci po celá staletí. Tato tradice a pokrokové technické řešení řadilo předrevoluční českou republiku k nejvýznamnějším evropským producentům dřevěných hraček.

  • Rozměry: 130 x 130 x 26 cm
  • Vhodné pro děti od 3 let

Obsah balení:

  • Pískoviště
  • Šrouby, hřebíky
  • Krycí síť
  • Návod

Parametry

Kategorie Pískoviště
Výrobce Woody
Materiál Dřevo
Dřevina Smrk
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání