Štípací sekera Fiskars X21 - L 1015642

Štípací sekera Fiskars X21 - L 1015642
Štípací sekera Fiskars X21 - L 1015642
Vaše cena 1 378 Kč

Štípací sekera, délka 71 cm, hmotnost 1600 g, rukojeť ze speciálního materiálu FiberComp.

Celý popis
Dostupnost: Skladem 7 ks (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
e-shop (hlavní sklad)
1 ks
Libiš
2 ks
Plzeň
3 ks
Říčany
1 ks
Předpokládaný termín doručení v pondělí 22.04.
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Fiskars
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P71190

Popis a parametry

Štípací sekera Fiskars X21 - L 1015642

Sekera X21 je nový model s perfektním vyvážením čepele a topůrka s vysokou rychlostí švihu. Tato štípací sekera je určena ke štípání větších špalků o průměru 20 - 30 cm a bez problémů s ní lze naštípat velké množství dřeva, které budete mít připravené na dlouhou zimní sezónu. Se sekyrkou je možné pracovat i dlouhou dobu bez únavy zad a paží, právě díky svojí konstrukci. U mužů a dokonce i u žen je velice oblíbená, a sekání dřeva je pro ně potom i zábavou.

  • Hmotnost čepele: 840 g

Specifikace řady univerzálních seker Fiskars X nové generace

Čepel seker Fiskars:

Speciální, vysoce kvalitní uhlíková ocel, kováno v zápustce a jednoduše se brousí. Precizně vybroušené ostří do konvexního tvaru, je tak aby bylo méně citlivé na poškození. Nová geometrie čepele má zaoblené okraje rozšířeného klínu štípacích seker a usnadňují tak vytažení sevřené sekery ze špalku.

Mají dvě různé tvrdosti - tělo čepele 48HRC, ostří čepele 55HRC - optimalizuje tuhost a trvanlivost ostří. Povrchová úprava PTFE pro snížení tření, snižuje o 25%,chrání čepel před korozí. Těžiště sekery je velmi blízko čepele je mnohem účinnější, perfektně vyvážené pro přesné sekání. Čepel sekery je ve tvaru štípacího klínu a je velmi ostrá. Velice snadno proniká do dřeva, které se potom snadněji rozevře.

Topůrko sekery Fiskars:

Topůrko je z materiálu FibreComp. Vyztužené skelnými vlákny. Je pevné, trvanlivé a lehké, není ovlivňováno počasím. Má stejné vlastnosti za sucha i za vlhka. Konec potažen Elastomerem. Místo uchopení je z měkkého plastu, kombinace tvrdého jádra a měkkého povrchu je umožněna novou technologií, která absorbuje nárazy, pohodlně se drží a neklouže.

Její rozšířený konec topůrka brání vyklouznutí sekery. Plastové topůrko, u kterého čepel nikdy nespadne, protože je pevně obklopena plastem již při výrobě ve speciálním stříkacím lisu.

Plastové pouzdro na sekeru Fiskars:

Chrání ostří při přenášení a skladování, zvyšuje bezpečnost manipulace. Bezpečný zámek, který se snadno zavírá i otvírá. Pohodlné držadlo pro přenášení a k zavěšení. Elegantní design.

Prodlouženou záruční dobu 25 let poskytuje na sekery řady X 4. generace přímo výrobce Fiskars. Prodlouženou záruku je nutno aktivovat registrací výrobního čísla sekery a to do 30 dnů od jejího zakoupení.

Obsah balení:

  • Sekera Fiskars X 21 L
  • Plastové pouzdro

Parametry

Kategorie Štípací sekery
Výrobce Fiskars
Hmotnost 1.6 kg
Typ sekery Štípací
Materiál topůrka Kompozitní materiál
Rozměry balení 3 x 21 x 76 cm
Více

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání