Štípací sekera Fiskars X24 - S 1069105

Štípací sekera Fiskars X24 - S 1069105
Štípací sekera Fiskars X24 - S 1069105
Vaše cena 1 279 Kč

Štípací sekera, délka 60 cm, pro štípání špalků o průměru 10-20 cm, hmotnost 1300 g, rukojeť ze speciálního materiálu FiberComp.

Celý popis
Dostupnost: Skladem u dodavatele  (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Fiskars
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P141960

Popis a parametry

Štípací sekera Fiskars X24 - S 1069105

Štípací sekera Fiskars X24, model s ostřím S, je vyvinuta speciálně pro efektivní štípání velkých špalků s průměrem 10 až 20 cm. Díky nově vylepšené konstrukci čepele, která zahrnuje širší čepel a štípací klín, poskytuje tato sekera výjimečný výkon a snadnější vyjmutí z dřeva.

Patentované broušení čepele zajišťuje ostré ostří pro optimální výkonnost, zatímco dvojitě kalená kovaná ocelová čepel si déle udrží svou ostrost. Povrch čepele je opatřen povlakem s nízkým třením, který nejen usnadňuje klouzání po dřevě, ale také chrání čepel před korozí.

Topůrko sekery je vyrobeno z ultralehkého a extrémně odolného materiálu FiberComp™, který je prakticky nezlomitelný a zároveň poskytuje vynikající ochranu proti zlomení. Sekera je navržena s důrazem na dokonalé vyvážení hmotnosti, což umožňuje generovat větší sílu při úderu. Nadrozměrná úchopová zóna SoftGrip™ s přidaným texturováním zajišťuje pohodlné a bezpečné držení sekery během práce, přičemž konec rukojeti s háčkem zvyšuje jistotu uchopení.

K sekeře je přiloženo pouzdro, které pomáhá chránit čepel a zároveň zajišťuje bezpečnost uživatele při manipulaci a uskladnění sekery. Toto spojení nejmodernějších technologií a materiálů činí štípací sekera Fiskars X24 ideální nástroj pro efektivní a bezpečné štípání dřeva.

  • Rozměry (d x š): 60 x 18 cm
  • Průměr štípaného dřeva: 10 - 20 cm

Výhody:

  • Odolná konstrukce
  • Povlak čepele s nízkým třením
  • Dokonalé vyvážení
  • Úchopová zóna SoftGrip™ se strategickým texturováním
  • Konec rukojeti s háčkem
  • Pouzdro pro ochranu čepele

Parametry

Kategorie Štípací sekery
Výrobce Fiskars
Hmotnost 1.3 kg
Délka 60 cm
Více

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání