Nůž řezbářský Fiskars Norden 1071897

Nůž řezbářský Fiskars Norden 1071897
Nůž řezbářský Fiskars Norden 1071897
Vaše cena 1 239 Kč

Vhodný pro práci se dřevem, vyřezávání, ořezávání, délka čepele 7,8 cm, rukojeť z březového dřeva, šité pouzdro z recyklované kůže.

Celý popis
Dostupnost: Skladem 1 ks (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
e-shop (hlavní sklad)
1 ks
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Fiskars
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P140930

Popis a parametry

Nůž řezbářský Fiskars Norden 1071897

Řezbářský nůž Norden je ideální nástroj pro každého, kdo má vášeň pro práci se dřevem, ať už jde o vyřezávání nebo ořezávání. Tento nůž je vyroben s ohledem na kvalitu a dlouhodobou udržitelnost, použitím nejkvalitnějších přírodních materiálů, které zaručují, že nůž vydrží nepoškozen po mnoho generací.

Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, což zajišťuje, že je snadno brousitelná a udržovatelná. Díky odolnosti proti korozi můžete být jistí, že čepel zůstane v bezvadném stavu po dlouhou dobu. Rukojeť nože je vyrobena z přírodního březového dřeva, které nejenže vypadá esteticky příjemně, ale také se pohodlně a bezpečně drží. Dřevo je navíc napuštěné voskem, což zvyšuje jeho odolnost a životnost. Nůž také splňuje ekologické standardy, což potvrzuje certifikát FSC®.

K ochraně čepele, když nůž není používán, je přiložené šité pouzdro z recyklované kůže, které čepel spolehlivě chrání. Toto pouzdro nejenže zvýší bezpečnost při přenášení, ale dodává celému produktu elegantní a praktický vzhled.

Řezbářský nůž Norden je tak perfektním spojením funkčnosti, udržitelnosti a estetiky, což z něj činí nezbytný nástroj pro každého řezbáře, který si potrpí na kvalitu a přírodní materiály.

  • Délka čepele: 7,8 cm
  • Celková délka: 19,6 cm

Výhody:

  • Z přírodních materiálů
  • čepel z nerezové oceli
  • Rukojeť z březového dřeva, napuštěná voskem
  • Pohodlné a bezpečné držení
  • Pouzdro na čepel

Parametry

Kategorie Nože a nůžky
Výrobce Fiskars
Hmotnost 0.1 kg
Více

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání