Kapalný vápník 0,5 l Agro 001380

Kapalný vápník 0,5 l Agro 001380
Kapalný vápník 0,5 l Agro 001380
Vaše cena 149 Kč

Zamezuje fyziologickým poruchám plodů, podporuje vybarvení plodů, objem 0,5 l.

Celý popis
Dostupnost: Skladem 6 ks (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
e-shop (hlavní sklad)
3 ks
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
3 ks
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Agro
Záruka: 24 měsíců
Kód zboží: P140483

Popis a parametry

Kapalný vápník 0,5 l Agro 001380

AGRO Kapalný vápník je inovativní jednosložkové hnojivo navržené pro všechny typy rostlin pěstovaných jak ve volné půdě, tak v pěstebních nádobách. Tento produkt je zásadním řešením pro rostliny, které vykazují známky nedostatku vápníku, což se může projevovat různými fyziologickými poruchami plodů, jako jsou suchá hniloba, černání pupků rajčat, skvrnitost listů a plodů a další. 

Jeho pravidelné používání pomáhá předcházet těmto problémům a zajišťuje zdravý růst a vývoj rostlin. Aplikace AGRO Kapalného vápníku je snadná a efektivní. Pro boj s nedostatkem vápníku se doporučuje postřik na listy v poměru 20 ml hnojiva na 1 litr vody, což pokryje plochu přibližně 50 m2.

Aby byla zajištěna optimální úroveň vápníku, je nutné ošetření pravidelně opakovat každých 10 až 14 dní. Tento produkt lze rovněž využít jako preventivní doplňkovou výživu prostřednictvím postřiku na nadzemní části rostlin, přičemž je důležité zaměřit se na ošetření plodů.

Je důležité poznamenat, že AGRO Kapalný vápník má herbicidní účinky, a proto je nezbytné dodržovat zásady správné aplikace a vyhnout se předávkování, aby nedošlo k nevratnému poškození rostlin.

Mezi hlavní benefity používání AGRO Kapalného vápníku patří lepší vybarvení plodů, ochrana proti fyziologickým poruchám plodů, posílení rostlin proti nepříznivým vlivům, jako jsou výkyvy teplot, choroby a škůdci, a příznivý vliv na stabilitu, svěžest a skladovatelnost plodů ovoce a zeleniny. 

  • Objem: 0,5 l
  • Složení: CaO 16,9 %
  • H319 Způsobuje vážné podráždění očí

Parametry

Kategorie Kapalné hnojivo
Výrobce Agro
Objem 0.5 l
Více

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání