Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

Aku povrchový kartáč Einhell PICOBELLA 3424200

Aku povrchový kartáč Einhell PICOBELLA 3424200
Aku povrchový kartáč Einhell PICOBELLA 3424200
Vaše cena 3 122 Kč

Pracovní šířka 215 mm, průměr kartáče 115 mm, napětí 18 V, max. oáčky 1400 ot/min, hmotnost 4,1 kg. Akumulátor a nabíječka nejsou součástí balení.

Celý popis
Dostupnost: Skladem u dodavatele  (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
Předpokládaný termín doručení v úterý 09.04.
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Einhell
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P85665

Popis a parametry

Aku povrchový kartáč Einhell PICOBELLA 3424200

Akumulátorový povrchový kartáč Einhell PICOBELLA je multifunkčním nástrojem na čištění a osvěžení kamenných povrchů, dřeva, umělých trávníků a rohů a hran. PICOBELLA odstraňuje například měděnku a mech z hladkých, drsných a citlivých povrchů.

Jako člen zcela vyměnitelného systému dobíjecích baterií Power X-Change lze PICOBELLA používat v kombinaci s jakoukoli baterií PXC. Jako akumulátorové nářadí lze PICOBELLA používat flexibilně kdekoli v domácnosti a na zahradě - bez závislosti na zdrojích elektřiny.

Pro snadné mokré čištění v jediném kroku je k dispozici integrované připojení zahradní hadice, které umožňuje důkladné čištění. Díky tomu lze podle potřeby upravit spotřebu vody pomocí přiloženého regulačního ventilu vody. Kartáče lze měnit pouhým stisknutím tlačítka, zcela bez nářadí.

Speciální boční kartáč je vhodný pro obvodové práce až po okraj. Všestranný ochranný kryt odvede nečistoty správným směrem. Rychlé výsledky zajišťují extra široké rotující kartáčové válce. Flexibilní provoz kartáče vpřed / vzad znamená, že lze dosáhnout maximálních výsledků při současném hladkém vedení kartáčů.

Extra flexibilitu zajišťuje také plynule nastavitelná regulace rychlosti. Nastavitelná hliníková trubka může být nastavena podle individuálních potřeby pro komfortní provoz. Kromě toho má PICOBELLA měkkou, ergonomickou rukojeť a přídavnou rukojeť s praktickým integrovaným vodítkem zahradní hadice. Výrobek je dodáván se středním kartáčem na čištění kamene. Produkt je dodáván bez baterie nebo nabíječky, které jsou k dispozici samostatně.

AKUMULÁTOR A NABÍJEČKA NEJSOU SOUČÁSTÍ BALENÍ.

Parametry

Kategorie Zametací kartáče
Výrobce Einhell
AKU program Einhell Power X-Change 18V
Pohon Akumulátorový
Průměr 115 mm
Záběr 21.5 cm
Hmotnost 4.1 kg
Napětí 18 V
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání