Startovací sada Einhell 18V 4,0Ah PXC Starter Kit 2 4512042

Startovací sada Einhell 18V 4,0Ah PXC Starter Kit 2 4512042
Startovací sada Einhell 18V 4,0Ah PXC Starter Kit 2 4512042
Vaše cena 991 Kč

Startovací sada akumulátor s nabíječkou 18V/4,0Ah.

Celý popis
Dostupnost: Skladem > 15 ks (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
e-shop (hlavní sklad)
>5 ks
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
Předpokládaný termín doručení v pondělí 29.04.
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Einhell
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P86038

Popis a parametry

Startovací sada Einhell 18V 4,0Ah PXC Starter Kit 2

Startovací sada Einhell 18V 4,0Ah PXC je ideálním základem pro spuštění nebo rozšíření řady Power X-Change ve vaší domácnosti. Starter Kit s 18V 4,0Ah dobíjecí baterií Power X-Change PLUS a vysokorychlostní nabíječkou baterií je součástí multifunkčního a zcela flexibilního systému dobíjecích baterií Power X-Change od společnosti Einhell.

Nabíjecí baterie Power X-Change lze použít univerzálně pro napájení a výdrž každého akumulátorového nářadí z celé rodiny zahradních a dílenských produktů. Nabíječky z této řady lze také univerzálně použít pro každou nabíjecí baterii PXC.

 Vysoce kvalitní dobíjecí baterie odolává paměťovému efektu a samovybíjení, které je obvykle spojeno s bateriemi, a poskytuje tak trvale vysoký výkon.

18 V 4,0 Ah Power X-Change je ideální základní dobíjecí baterie z rodiny Power X-Change a je také vhodná pro použití TWIN-PACK pro 36 V aplikace.

Procesně řízený aktivní systém řízení baterie ABS má mikroprocesor pro trvalé sledování parametrů baterie. Zajišťuje tak maximální bezpečnost, optimální výkon nástroje, maximální provozní dobu a maximální životnost.

Aktuální úroveň nabití lze zkontrolovat na 3-krokovém LED displeji. Pouzdro je navrženo tak, aby bylo odolné proti prachu, korozi a mechanickým vlivům. Gumový povrch poskytuje baterii vysokou ochranu proti nárazu spolu s dobrým úchopem.

K dispozici je speciální rukojeť, která umožňuje snadné vyjmutí baterie z každého nástroje. Vysokorychlostní nabíječka baterií má kompaktní design, a proto zabírá málo místa, a jsou zde integrována závěsná oka pro snadné zavěšení na zeď.

Technologie vysokorychlostního nabíjení znamená krátké doby nabíjení a maximální bezpečnost, to vše díky inteligentnímu systému řízení nabíjení. K dispozici je režim obnovení pro reaktivaci baterií, které prošly vyčerpávajícím vybitím. Všechny aktuální informace poskytuje 6-stupňový LED indikátor úrovně nabití.

Parametry

Kategorie Akumulátory a nabíječky
Výrobce Einhell
AKU program Einhell Power X-Change 18V
Více

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání