Trojcestný ventil Fiskars 1070578

Novinka
Trojcestný ventil Fiskars 1070578
Trojcestný ventil Fiskars 1070578
Vaše cena 699 Kč

Pro současné připojení tří zavlažovacích přístrojů, pro vodovodní kohoutky Fiskars Comfort a další, on/off​, univerzální připojení.

Celý popis
Dostupnost: Skladem 1 ks (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
e-shop (hlavní sklad)
1 ks
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Fiskars
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P140915

Popis a parametry

Trojcestný ventil Fiskars 1070578

Trojcestný ventil Fiskars ke kohoutku Comfort představuje praktické a efektivní řešení pro rozdělení jednoho zdroje vody na tři samostatné přípojky. Díky nezávislým regulačním ventilům můžete snadno regulovat průtok vody pro každou přípojku zvlášť, což zvyšuje flexibilitu a efektivitu zavlažování nebo jiných vodních aplikací.

Tento ventil je vybaven koncovými rychlospojkami, které lze jednoduše odšroubovat, umožňující tak snadné připojení dalšího příslušenství se standardním závitem G 3/4”, například zavlažovacího počítače a další zařízení pro automatizované zavlažování.

K navýšení kompatibility a univerzalitě využití je tento ventil vhodný pro připojení na vodovodní kohoutky s různými velikostmi závitů, včetně Ø 21 mm (G 1/2”), Ø 26,5 mm (G 3/4”), a Ø 33,3 mm (G 1”). Tento široký rozsah kompatibility zajišťuje, že ventil můžete použít s většinou standardních vodovodních systémů bez potřeby dalších adaptérů.

Navíc, univerzální připojení tohoto ventilu je kompatibilní s příslušenstvím a systémy jiných značek, což znamená, že jej můžete bez problémů integrovat do vašeho stávajícího zavlažovacího systému nebo ho používat s různými typy hadic a příslušenstvím dostupným na trhu.

Parametry

Kategorie Hadicové nástavce
Výrobce Fiskars
Materiál Plast
Více

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání