Na Velký pátek (29.3.) mají všechny prodejny otevřeno. O velikonočním pondělí (1.4.) budou všechny prodejny zavřené.

Plynový gril California BBQ Premium line G21 6390305

Plynový gril California BBQ Premium line G21 6390305
Plynový gril California BBQ Premium line G21 6390305
Vaše cena 9 990 Kč

Plynový gril, grilovací plocha 62 x 44 cm, litinový rošt, litinový plát, hmotnost 41 kg, elektrické zapalování, plynová regulace, s bočním hořákem o výkonu 3,15 kW a 3 hlavními hořáky, každý o maximálním výkonu 3,5 kW, systém Flame Tamer.

Celý popis
Dostupnost: Skladem u dodavatele  (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
Předpokládaný termín doručení v úterý 09.04.
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: G21
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P98182

Popis a parametry

Plynový gril California BBQ Premium line G21 6390305

Plynový gril G21 California BBQ Premium Line je vybaven systémem Flame Tamer, litinovým roštem, litinovým plátem, elektrickým zapalováním, plynovou regulací, bočním hořákem s výkonem 3,15 kW a třemi hlavními nerezovými hořáky, každý o maximálním výkonu 3,5 kW.

V dnešní době se grilování a pořádání grilovacích garden party se zahradními grily těší v České republice velké oblibě. Kromě klasického grilování na dřevěném uhlí je velmi rozšířené grilování právě na plynovém grilu. Grilování na plynových grilech je moderním a hlavně praktickým řešením, které neztrácí na kráse grilování.

Zahradní plynové grily mají jednoduché použití a pokrmy na nich může připravovat každý. Stačí pouze připojit láhev s plynem a gril je ihned připraven k používání. Každý jistě ocení také to, že po grilování v plynovém grilu nemusíte uklízet popel a další zbytky po dřevěném uhlí.

Plynové grily G21 California BBQ Premium Line jsou pojízdné, neboť jsou vybaveny dvěma většími a dvěma menšími kolečky. Gril má vestavěný a zároveň velmi praktický teploměr pro zjištění optimální teploty grilování, který je zabudovaný ve víku grilu.

Zahradní plynový gril je opatřen odklápěcím krytem grilovací plochy a odkládacími poličkami na obou stranách. Pod levou odkládací plochou se skrývá nádobka, kam můžete odkládat např. naložené maso připravené ke grilování. Pod pravou odkládací plochou se nachází boční hořák. Gril je vyrobený z kvalitního nerezu.

Systém Flame Tamer

Přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky pouze v místě hořáku, nedochází tak k přehřívání pouze jedné části mřížky, ale celá mřížka se vyhřívá rovnoměrně.

Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu, což prodlužuje životnost u hořáků.

K zahradnímu grilu od nás dále zdarma obdržíte spojovací hadici k plynové lahvi a redukční ventil

Novinka od roku 2018

Plynový gril California BBQ je od roku 2018 dodáván s novým příslušenstvím v podobě litinového roštu a litinového plátu. Litina je vysoce odolná vůči vysokým teplotám a zároveň dokáže teplo déle akumulovat. Litinový povrch je méně přilnavý, než ostatní materiály používané k výrobě grilovacích roštů, proto se i snáze udržuje.

  • Hlavní hořák: 3 x 3,5 kW
  • Boční hořák: 1 x 3,15 kW
  • Celkový výkon: 13,65 kW/hod
  • Objem boční odkládací vaničky: 2,8 l
  • Materiál: nerez

Rozměry:

  • Grilovací prostor: 62 x 44 cm
  • Rozměry grilu (Š x V x H): 134 x 116 x 50 cm
  • Grilovací mřížka: 2 728 cm2
  • Rozměr balení: 75 x 58 x 54 cm

Obsah balení:

  1. Zahradní plynový gril
  2. Litinový rošt
  3. Litinový plát
  4. Spojovací hadice k plynové lahvi
  5. Redukční ventil

Parametry

Kategorie Plynové grily
Výrobce G21
Hmotnost 41 kg
Materiál roštu Litina
Způsob ohřevu Plyn
Rozměry balení 75 x 58 x 54 cm
Více
Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání