Baterie Einhell 18V 4-6Ah Multi-Ah PXC Plus 4511502

Baterie Einhell 18V 4-6Ah Multi-Ah PXC Plus 4511502
Baterie Einhell 18V 4-6Ah Multi-Ah PXC Plus 4511502
Vaše cena 2 154 Kč

Univerzálně použitelné baterie Power X-Change poskytují energii a výdrž všem akumulátorovým nástrojům z celé rodiny produktů v zahradě a dílnách.

Celý popis
Dostupnost: Skladem 1 ks (Ověřit dostupnost)
Dostupnost pro osobní odběr na prodejnách:
e-shop (hlavní sklad)
1 ks
Libiš
0 ks
Plzeň
0 ks
Říčany
0 ks
Předpokládaný termín doručení v pátek 26.04.
3 roky záruka
30 dní na vrácení
Vlastní servisní zázemí
Síť kamenných prodejen
Výrobce: Einhell
Záruka: 36 měsíců
Kód zboží: P86033

Popis a parametry

Baterie Einhell 18V 4-6Ah Multi-Ah PXC Plus

Baterie je součástí multifunkčního a kombinovatelného bateriového systému Power X-Change od firmy Einhell. Univerzálně použitelné baterie Power X-Change poskytují energii a výdrž všem akumulátorovým nástrojům z celé rodiny produktů v zahradě a dílnách. Výhody pro zákazníka jsou zřejmé: Díky jedné baterii a jedné nabíječce pro všechna zařízení ušetříte nejen značné náklady na nákup, univerzální použití je navíc šetrné k životnímu prostředí a zároveň nabízí flexibilitu v domě i na zahradě.

Pryč je také nepořádek nebo chaos s širokou škálou baterií a nabíječek pro každé jednotlivé zařízení. Díky technologii MULTI-Ah jej lze provozovat jako 6Ah baterii pro maximální výdrž a jako 4Ah baterii pro 3x delší celkovou životnost. Nejnovější generace lithium-iontových článků vytváří o 100% více energie pro maximální výkon při všech aplikacích.

Technologie PLUS navíc znamená extra výkon pro vysoce výkonnou práci. Vysoce kvalitní baterie navíc odolá paměťovému efektu a obvyklému samovybíjení baterie pro konstantní vysoký výkon. 18V 4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS je špičková baterie z rodiny Power X-Change a je také vhodná pro použití TWIN-PACK během 36V aplikací.

Procesem řízený aktivní systém řízení baterie ABS neustále sleduje parametry baterie pomocí mikroprocesoru. Tím je zajištěna nejvyšší úroveň zabezpečení, optimální výkon zařízení, maximální doba běhu a maximální životnost. Přesný aktuální stav nabití v % lze zkontrolovat na digitálním displeji. Pouzdro díky své konstrukci odolává prachu, korozi a mechanickým vlivům. Pryžový povlak poskytuje baterii vysokou úroveň ochrany proti nárazu a zlepšuje přilnavost. Pomocí držadla jej lze snadno sejmout ze všech zařízení.

Parametry

Kategorie Akumulátory a nabíječky
Výrobce Einhell
AKU program Einhell Power X-Change 18V
Napětí 18 V
Kapacita akumulátoru 6 Ah
Více

Ve srovnávači máte 0 produktů k porovnání
Zobrazit porovnání